Ingredienser til 3-4 personer:
Smørdej:
75 g. hvedemel
15 g. flormelis
75 g. koldt smør
Kransekagemasse:
100 g. marcipan
30 g. sukker
20 g. æggehvider
Hindbærcreme:
1½ dl piskefløde
50 g. hindbær
50 g. makroner
Friske hindbær til pynt
En hjerteform på ca. 15-20 cm. i diameter
Fremgangsmåde:
Bland hvedemel, sukker og koldt smør til en fast dej. Rul den ud i ½ cm. tykkelse, så den passer til hjerteformen. Tryk hjertet ud med formen. Læg det på bageplade med bagepapir.
Bland ingredienserne til kransekagemassen, og kom det i en sprøjtepose. Sprøjt hjertets kant med massen hele vejen rundt.
Bag bunden i ca. 10 min. ved 210Ëš.
Creme:
Pisk fløden stiv. Mos hindbærene og vend dem forsigtigt i fløden sammen med knuste makroner. Fordel cremen over den færdigbagte, afkølede bund. Pynt med et lag friske hindbær over hele kagen.
NB. Hvis der bruges frosne hindbær, skal de dryppes af på et stykke køkkenrulle inden de bruges, da der ellers er for meget saft/vand ved.