Bager Ole’s Rabarbertærte

Ingredienser 4-6 personer:
Drys til bund og top:
40 g. smør
40 g. sukker
80 g. mel
1/2 tsk. bagepulver

Råmasse:
80 g. smør
80 g. sukker
2 æg
80 g. mel
1 tsk. bagepulver
1 vanillestang
Fyld:
25 g. rabarber

Fremgangsmåde:
Drys:

Ingredienserne blandes til "smulder". Halvdelen af drysset kommes i bunden af en springform.
Råmasse:

Smør og sukker røres godt sammen. Æggene kommes i ét ad gangen under omrøring. Mel, bagepulver og vanille tilsættes, og massen røres igennem. Råmassen kommes i formen.
Rabarberne skæres i skiver på 1 cm og lægges ovenpå. Resten af drysset kommes over til slut. Bages i cirka 45-60 minutter ved 180˚ grader.
Kan eventuelt serveres med creme fraiche eller vanilleis.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar