Panna Cotta med rabarberkompot

Panna Cotta (Panna = Fløde/Cotta =  kogt)
Ingredienser: (Seks personer)
½ liter piskefløde

100 g. sukker

1 vanillestang

fire blade husblas
Fremgangsmåde:
Blød husblassen op i en skål koldt vand. Imens koges vanille, fløde og sukker sammen. Lad det simre i ca. 15 minutter ved svag varme. Tag gryden af blusset. Knug vandet af husblassen og pisk denne i flødemassen. Hæld i seks portionsskåle eller glas. Lad stivne i køleskab nogle timer.
Rabarberkompot
Ingredienser:
400 g. rabarber

100 g. sukker

1 vanillestang
Fremgangsmåde:
Skær rabarberne i små stykker, kom dem op i et ildfast fad, drys sukkeret henover og kom vanillestangen ved. Dæk fadet med låg eller sølvpapir og stil kompotten i ovnen en halv time ved 175 grader.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar