Rejeburger

Det skal du bruge til 4:
Rejesalat: Rejeburger
250 g. Grønlandske XL rejer
150 g. græsk yoghurt
1 fed hvidløg
1 agurk skåret i små tern

Butterdejstrekanter:
2 plader butterdej
æg til pensling

Æggestrimler:
3 æg
frisk basilikum

Salat:
1 glas grillede artiskokhjerter
4 skiver sprødstegt bacon
lidt rucola salat

 

Sådan gør du:
Rejesalat:

Smag yoghurt til med hvidløg, salt og peber, og vend agurketern og de optøede og afdryppede XL rejer i.

Butterdejstrekanter:

Pensl butterdejen med æg. Drys med groft salt og friskkværnet peber. Skær pladerne i trekanter. Bag dem ca. 10 minutter ved 200°.

Æggestrimler:

Rør forsigtigt æggene med en gaffel og vend basilikum, salt og peber i. Hæld æggene ud på en stor pande i et meget tyndt lag og lad det stivne helt ved svag varme. Lad det køle af og skær “omeletten” i meget tynde strimler.
Del butterdejstrekanterne som en burgerbolle og læg dem sammen med rejesalat, æggestrimler, artiskokhjerter, ruccola og sprødstegt bacon.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar