Bettina’s Timirasú

Ingredienser til 4-6 personer:

4 pasteuriserede æggeblommer

100 g. sukker

1 tsk. vanillesukker

250 g. mascarpone

1 dl. piskefløde

3 pasteuriserede æggehvider

1 pakke laidyfingers

2 dl. stærk kaffe

evt. 1-2 spsk. cognac

Revet chokolade eller kakaopulver til pynt

Æggeblommer, sukker og vanillesukker piskes lyst og skummende. Mascarponen blandes godt i ægge- og sukkerblandingen, så der ikke er nogle klumper i. Æggehviderne piskes stift. Fløden piskes til flødeskum. De stift piskede æggehvider og flødeskum vendes i mascarpone blandingen.

Cremen lægges lagvis sammen med laidyfingers dyppet hurtigt i stærk kaffe evt. med lidt cognac i. Start med laidyfingers og slut med creme. Pynt desserten med revet chokolade eller sigtet kakaopulver.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar