Daim-is

Daim-is

6 personer

Bund:

3 æggehvider

150 g. Sukker

150 g. Finthakkede mandler

Fyld:

3 æggeblommer

3 spsk. Sukker

2 dl. Piskefløde

4 stk. Daim (eller 2 dobbelte)

 

1. Pisk æggehviderne næsten stive og vend sukkeret i. Pisk det hele stift og vend de finthakkede mandler i.

2. Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform og bag den i ca. 30 minutter ved 175˚.

3. Afkøl bunden helt på en bagerist, inden isen kommes på.

4. Pisk æggeblommerne og sukkeret til det bliver lyst og skummende.

5. Pisk fløden til en blød skum.

6. Vend æggemassen i flødeskummen sammen med grofthakket Daim.

7. Fordel ismassen oven på marengsbunden og dæk den til.

8. Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar