Mandarinrand med hønsesalat

Mandarinrand:

3-4 dåser mandariner

Æblejuice

Hvidvin

Evt. lidt sukker

10 blade husblas

Væske fra dåser samt lidt juice og hvidvin skal udgøre i alt ¾ l. Smages evt. til med lidt sukker. Væsken varmes op til kogepunktet og tages af kogepladen. Den udblødte husblas smeltes i den varme væske. En randform skylles med koldt vand. Herefter hældes en smule af væsken i formen. Når den begyndet at stivne, fyldes mandarinbådene i formen og der fyldes efter med resten af væsken. Randformen stilles i køleskab natten over.

Hønsesalat:

Kød af 1 kogt kylling

250 g. mayonaise

1 dåse asparges

3 skiver ananas

200 g. champignon

lidt ymer og cremefraiche

smages til med salt, peber, karry, sennep og saft fra ananas og asparges.

Ved servering fyldes lidt af hønsesalaten i hullet på randformen og resten i en skål ved siden af.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar