Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon

2 personer:

2 rødløgÆggetærte med rødløg og bacon_resize

250 g. broccoli

1 tsk. frisk timian

100 g. røget bacon (skåret fra et helt stykke stegebacon)

5 æg

1 dl. mælk

50 g. revet emmenthaler

200 g. hytteost

peber

Løgene pilles og skæres i både. Broccolien deles i mindre buketter, stokken skæres i terninger. Løg og broccoli dampes 5 min. i letsaltet vand. Afdryppes i en sigte.

Baconen skæres i terninger, ca. 1×1 cm., det meste af fedtet skæres fra. Baconterningerne svitses ca. 5 min. på en pande.

Æg, mælk, ost og hytteost piskes sammen. En tærteform smøres, løg, broccoli og bacon fordeles heri. Æggeblandingen hældes over.

Stilles i ovnen på midterste ovnribbe 35-40 min. ved 200 grader.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar