Svensk pølseret

Ingredienser:

2 dl. finthakket løg

20 g. smør/margarine

6-8 knækpølser eller grillpølser

½ tsk. mild paprika

¾ kg. kogte, kolde pillekartofler

1½-2 dl. skummetmælk

1 lille ds. Koncentreret tomatpuré

salt

friskkværnet peber

evt. 1-1½ dl. fløde

1 bundt purløg

Fremgangsmåde:

Pil løgene og hak dem. Skær pølserne i skrå skiver. Skær kartoflerne i skover. Brun fedtstoffet let i en tykbundet gryde. Svits løgene til de er klare og gyldne. Tilsæt pølser og paprika, svits det med. Dæmp varmen. Tilsæt kartoffelskiverne og hæld tomatpuré og mælk i gryden. Bland alt og tilsæt salt og peber. Lad retten småkoge i 5 minutter. Drys purløg over retten.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar