Spaghettigratin

Ingredienser:

200 g. spaghetti

150 g. bacon, skinke, pølse eller kødrester

1 løg

1 spsk. smør eller margarine

1 grøn peberfrugt

3 æg

3 dl. mælk

1 dl. reven ost

evt. peber

Fremgangsmåde:

Kog spaghettien i rigeligt letsaltet vand. Skyl dem kolde i vand. Lad dem dryppe af. Hak kød og løg og svits det i lidt fedtstof.

Bland spaghettien med kød og løg, og læg det lagvis med halvdelen af peberfrugten i et smurt fad.

Pisk æggene let sammen. Tilsæt mælk og ost og evt. lidt peber. Hæld æggemassen over spaghettiblandingen og læg nogle peberringe øverst.

Bag gratinen ved 225° i ca. 30 minutter eller til æggestanden er stivnet.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar