Pariserbøf

4 personer:

4 skiver sandwichbrød

smør/margarine

200 g. hakket oksekød

salt

peber

1 tsk. kartoffelmel

3 spsk. fløde

4 spsk. vand

2 spsk. finthakket syltede rødbeder

2 spsk. finthakket løg

1 spsk. finthakket kapers

margarine til stegning

4 æg.

Fremgangemåde:

Smør brødskiverne med smør eller margarine. Rør kødet, krydderier, kartoffelmel, fløde, vand, rødbeder, løg og kapers sammen. Fordel farsen over brødskiverne, helt ud til skorpen. Varm fedtstof op i en stegepande. Steg først smørrebrødene med farssiden nedad. Kødet skal være jævnt brunet. Beregn ca. 2 minutter. Vend og steg et øjeblik på den anden side. Spejl æggene og læg med over. Servér straks.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar