Karrysuppe

6 personer:

Ca. 30 margarineKarrysuppe

2 fed hvidløg

200 g. fint revet løg

1 l. hønsebouillon

1 ds. hakkede tomater

1 stor ds. ferskner

2 dl. piskefløde

200 g. bacon i tern

2 spsk. karry

Flutes

 

Bacon svitses på panden.

Kom margarinen i en gryde og drys karryen i det varme fedtstof.

Løg og hvidløg rives og svitses i karry.

Hæld fersknerne i en sigte og lad dem dryppe af i en skål. Gem lagen til senere brug. Skær fersknerne i tern ca. 2 x 2 cm.

Bouillon og væsken fra fersknerne hældes ved, sammen med de hakkede tomater og fløde.

Til sidst tilsættes bacon og ferskner, herefter smages suppen til med peber.

Vil man have en mere fyldig suppe som mætter lidt mere, så tilsæt gulerødder og porrer i skiver. Kom det i sammen med løg og hvidløg, og lad det koge med i suppen. Tilsæt stegt kylling i tern sammen med bacon til sidst.

Serveres med flutes.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar