Kyllingepie

Frokost eller let middagsret.

1 pk. butterdej
300 g. kyllingeinderfilet
100 g.
ristede bacontern
1/2 bdt. hakket
persille
4 stk. finthakkede skalotteløg
1 spsk. olie
125 g.
champignon i skiver
100 g.
broccoli i små buketter
100 g. revet
ost
salt og peber
1 dl
piskefløde
1 æg til pensling

Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse. Smør en tærteform (26 cm) med lidt olie og beklæd bund og sider med 3 plader. Skær kyllingeinderfilet i mindre stykker og læg dem i tærten sammen med ristede bacontern, hakket persille, finthakkede skalotteløg, champignon i skiver og blancheret broccoli. Krydrer med salt og peber. Drys reven ost og læg de sidste plader butterdej på som låg. Pensel tærten med sammen piskede æg og skær et lille hul i midten af låget (som en femkrone) Bag tærten ved 200° i 30 minutter. Hæld piskefløden igennem hullet og bag yderligere 10-15 min.

Tærten serveres varm med salat.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar