Lakridsmarengs

Ca. 80 stk.Lakrids og lime marengs

3 æggehvider

200 g. sukker

1 tsk. lakridspulver

 

Tænd ovnen på 100˚ varmluft. Pisk æggehviderne næsten helt stive og tilsæt sukker og lakridspulver, og pisk massen helt stiv. Kom marengsen i en sprøjtepose med tylle, og sprøjt små marengs ud på en bageplade med bagepapir.

Bag marengsene ca. 1 time. Afkøl på en bagerist før de kommes i en kagedåse.

 

NB!

De lyse marengs i venstre side af billedet er Limemarengs.  Fremgangsmåden er den samme som ovenstående, i stedet for lakrids pulver tilsættes revet skal og saft fra 1 lime.

Alternativer til smagen til marengs kan være de lidt mere traditionelle: en knivspids vanillepulver eller en spsk. kakaopulver.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar