Gulerodslift

Til 2 store glas:

5 mellemstore gulerødder

2 æbler

2 cm ingefær med skræl

Isterninger

2 spsk. hørfrøolie (eller anden kvalitetsolie)

Pres alle ingredienserne i en juicemaskine.

Tilføj is og olie og nyd et skud af friskpresset betacaroten.

Friskpresset gulerodsjuice er forbavsende sød og smager især himmelsk, hvis den mikses med æble og ingefær. Den sur-søde friskhed får samtlige smagsløg til at danse af ren begejstring. Gulerødder er betacarotenens konge i grøntsagsverdenen. Det er især i USA, at denne nektar anses som en af verdens bedste våben med kræft. Betacaroten beskytter os ikke alene mod en lang række sygdomme, men også mod solens farlige UV stråler. Gulerodsjuice indeholder udover vitamin B, C, E og K også calcium, jern og magnesium.

Juicen beskytter mod solskoldning, soleksem og for tidlig ældning af huden. Derudover bevares den gyldenbrune farve længere.

Kilde: High on Life

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar