Fyldte rødspætter med champignonsauce

4 personer:

4 rødspætter

250 g. champignoner

2-3 spsk. margarine

1 citron

2 dl. mælk

dild

1 kg. små kartofler

250 g. spinat

1 løg

lidt mel

Fremgangsmåde:

Rens fiskene for resten af indmaden, klip finnerne af og skyl dem godt. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Hak løget i tern efter det er skrællet. Svits nu løg, champignon på en pande med lidt margarine til det er gyldent.

Brun fisken på begge sider i margarine på panden. Kom nu halvdelen af champignon, samt løgene ind i fisken og lad den små stege ca. 12 minutter. Husk at vende ind imellem. Kog spinaten 8 minutter, jævnes med en smørbolle.

Kog nu kartoflerne i ca. 20 minutter og pilles. Anret nu fisken på et fad, pynt med spinat kartofler samt dild og citron. Kog panden af med lidt mælk samt resten af champignonerne og løgene, jævnes med en smørbolle, smages til med salt og peber. Husk salt og peber på fisken samt salt på kartoflerne.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar