Fyldte majspandekager

Majspandekager:

8 spsk. hvedemel

300 g. majsmel

1 tsk. groft salt

5-6 spsk. sukker

7 dl. mælk

8 æg

50 g. smør til stegning

Hvedemel, majsmel, salt, sukker og æg røres sammen så der ikke er klumper i dejen. Derefter tilsættes mælken og dejen røres jævn. Stilles i køleskabet i 15-30 minutter inden de bages til pandekager.

Fyld:

500 g. hakket oksekød

1 hakket løg

¾ dåse flåede tomater

Salt

Peber

Revet ost

Det hakkede oksekød steges og løg tilsættes derefter og svitser lidt med inden de flåede tomater tilsættes. Smages til med salt og peber.

Der fyldes en stribe fyld på hver pandekage som rulles sammen og lægges ved siden af hinanden i et fad. Drysses med revet ost og gratineres i ovnen i 15-20 minutter.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar