Stines fantastiske knækbrød

Indgredienser:

1 dl havregryn

1 dl sesamfrø

1 dl hørfrø

1 dl solsikkekerner

1 dl græskarkerner

3,5 dl hvedemel

2 dl vand

1 dl olie

1 tsk. salt (lidt mere)

1 tsk. bagepulver

Havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, mel, salt og bagepulver røres sammen. Tilsæt vand og olie røres til en jævn dej, der deles i 2 lige store portioner. Rul ud på bagepapir med en plastik pose over. Dejen skal være ensartet. Tag plastik posen af og skær dejen i firkanter.

Bages ved 200 grader i 15-20 min.

Til det med plastik posen passer en 4 liters frysepose, som klippes op og foldes ud.

 

For en lidt grovere og mere sprød variation, kan 1 dl. hvedemel udskiftes med 3/4 dl. rugmel.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar