Solid rødkålssalat

Til 4 personer:
250-350 g. rødkål
1 æble
1 appelsin
1 banan
50 g. rosiner
valnøddekerner

Dressing:
4 spsk. olie
1 spsk. honning (som også fandtes i stenalderen….tilgængeligt i små mængder)
Saften af 1 appelsin
Saften af op til ½ citron

Skær rødkålen i meget tynde stykker og skær dem i mindre bidder.
Skær æble og appelsin i små stykker.
Bland rødkål, æble- og appelsinstykker og rosiner.
Bland ingredinserne til dressingen, smag til med citron, og bland dressingen i salaten.
Lad det stå mindst 1 time og trække. Det kan sagtens laves dagen før brug.
Lige inden servering skæres bananen i skiver og kommes i (den bliver smattet, hvis den kommes i for længe), og der kommes en håndfuld valnøddekerner øverst som pynt.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar