Kødboller:
½ kg. flæskefars
2 tsk. salt
peber
3½ dl. mel
1 fint hakket løg
1 æg
Alt røres sammen, tilsæt evt. mere væske f.eks. vand. En gryde med vand og salt, varmes op til kogepunktet. Bollerne formes med en stor teske, kommes i det kogende saltvand. Husk at dyppe skeen efter hver bolle, for at farsen ikke skal hænge i. Når bollerne kommer op til overfladen tages de op.
(Husk at gemme vandet til karrysovsen).
Karrysovs:
1 lille løg
25 g. margarine
1 spsk. karry
3½ dl. “bollevandâ€
salt
peber
lidt kaffefløde
1 smørbolle:
15 g. margarine
15 g. mel
Løget snittes fint, svitses i margarine, tilsæt karry. “Bollevandet†hældes ved, bringes i kog og smørbollen tilsættes under piskning. Sovsen småkoger ca. 8 minutter og kaffefløden tilsættes. Bollerne tilsættes og retten varmes op og serveres.