Banankage med karamelglasur

Banankage:

150 g. smør

150 g. sukker

2 æg

275 g. mel

2 tsk. bagepulver

½ tsk. salt

2 tsk. vanilisukker

3 bananer

1 dl mælk

Glasur:

75 g. smør

50 g. brun farin

1/4 dl mælk

100 g. flormelis

½ tsk. vanillesukker

Rør smør og sukker hvidt, tilsæt æg og pisk rigtig godt. De tørre ingredienser blandes og røres i dejen skiftevis med de moste bananer og mælken. Hældes i en bradepande på ca. 20 x 30 cm. Sættes i ovnen ved 175 grader (ikke varmluft) i ca. 45 minutter.

Glasur:

Smør, brun farin og mælk varmes langsomt op til det koger. Tages af varmen og så røres flormelis og vanillesukker i. Kommes på kagen.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar