Spaghetti tærte

4 personer:

125 g. spaghetti

300 g. porrer

200 g. skinke

3 æg

2½-3 dl. kaffefløde

salt

peber

lidt mild paprika

150 g. revet ost

Salat og flutes

Kog spaghettien al dente. Lad den dryppe godt af, og kom den i et stort smurt tærtefad. Rens porrerne, og skær dem i ringe. Giv dem et opkog i vand med lidt salt i. Lad den dryppe godt af, og læg dem så oven på spaghettien. Skær skinken i strimler, og fordel dem ovenpå. Pisk æg, fløde og krydderier sammen, og hæld det over. Drys til sidst med et lag revet ost. Sæt tærten midt i en 190º varm ovn i ca. 30 minutter. Æggemassen skal være stivnet og osten gylden. Bliver osten for mørk undervejs, kan man lægge et stykke alufolie over. Spis tærten varm eller lun sammen med en god salat og flutes.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar