Gulerodsmuffins med ostecreme

Ingredienser:
Opskrift til 20-25 muffins
500 g smør (stuetemperatur)
500 g sukker
400 g mel
9 æg
50 g marcipan
2 1/2 spsk. kanel
2 tsk. bagepulver
250 g revet gulerod

Ostecreme:
275 g flormelis
120 g flødeost
saft af 1 appelsin


Fremgangsmåde:

Sukker, marcipan og 250 g smør røres sammen til en ujævn masse ca. 1 min. Resten af smørret røres i, og røres til en jævn masse ca. 2 min. Æg kommes i lidt efter lidt. Mel, bagepulver og kanel kommes i samtidig og dejen røres 2 min. yderligere. Guleroden blandes i dejen. Den færdige dej kommes i forme. Bages ved 180 grader i 30-35 min. Når kagerne er afkølet pyntes de med ostecreme.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar