Pølsehorn

(16 stk.)

Dej:

1 dl. lunkent vand

50 g. gær

60 g. margarine

8 dl. mel

1 dl. ymer

1 æg

salt

Fyld:

8 pølser

Æg til pensling

Fremgangsmåde:

1. Vand og gær røres sammen.

2. Margarinen smuldres i melet.

3. Vand, ymer, æg og salt tilsættes og dejen æltes godt igennem.

4. Stilles til hævning et lunt sted ca. 15-30 minutter.

5. Dejen slås sammen, deles i fire og udrulles i en cirkel, der deles i fire trekanter.

6. ½ pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen fra den brede ende mod spidsen.

7. Stilles på en plade med bagepapir med spidsen nedad.

8. Efterhæver 10 minutter.

9. Pølsehornene pensles med æg.

10. Bages i 20 minutter ved 200°.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar