Konfekt

Baileys kugler: (ca. 15 stk.)

200 g. Odense ren rå marcipan
Ca. ½ dl Baileys
Odense mørk overtræk
Nesquick

Ælt Odense ren rå marcipan og Baileys sammen. Smag evt. til med mere Baileys. Tril kugler og vend dem i smeltet Odense mørk overtræk. Tril kuglerne i kakaopulver, mens de endnu er fugtige.

Mocca kugler: (ca. 15 stk.)

200 g. Odense ren rå marcipan
1 spsk. whisky

1 tsk. Nescafé

Odense mørk overtræk

Odense hvis overtræk

Bland Odense ren rå marcipan med whisky rørt sammen med nescafé. Tril massen til små kugler og dyp dem i smeltet Odense mørk overtræk. Pynt med hakket hvis overtræk.

Mozartkugler: (ca. 15 stk.)

200 g. Odense ren rå marcipan

50 g. Odense blød nougat

100 g. Odense mørk overtræk

Skær en skive Odense ren rå marcipan, sæt et stykke Odense nougat på og rul det til en kugle. Overtrækkes to gange med et tyndt lag smeltet Odense mørk overtræk – gerne ved at rulle kuglerne i hånden med overtræk på fingrene.

Chokoladeknas med marcipan: (ca. 25 stk.)

150 g. hakket Odense lys chokolade

50 g. Odense blød nougat

80 g. cornflakes

50 g. hakkede mandler

50 g. revet Odense ren rå marcipan

små konfektforme

Smelt chokolade og nougat i en skål over vandbad. Tilsæt cornflakes og mandler og rør rundt. Riv marcipan i og vend rundt. Fyld massen i de små konfektforme og stil dem til afkøling i 30 min

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar