Op-og-ned-kage

Ingredienser:

75 g. margarine

1 dl. sukker

1 æg

3 dl. mel

1 tsk. bagepulver

1½ dl. ananassaft

Til formen:

(skål)

1 spsk. margarine

¾ dl. farin

ca. 5 skiver ananas

1 lille glas røde cocktailbær

Smør en rund skål med lige kanter med margarine.

Den smeltede margarine og sukker røres sammen og æg, mel, bagepulver kommes i skiftevis med saften fra ananas.

I bunden af skålen ligges ananassen i et flot mønster, og dejen hældes over. Skålen kommes i mikroovnen i ca. 10 min. ved laveste varme (defrost), husk at dreje skålen en gang i mellem. Derefter skal den have ca. 3-4 min. ved højeste varme. Når den er gennembagt vendes der op-og-ned på kagen så ananassen kommer øverst, til sidst pyntes kagen med cocktailbær.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar