Husets drømmekage

Dej:

4 æggehviderHusets drømmekage

140 g. flormelis

140 g. kokosmel

Creme:

4 æggeblommer (pasteuseret)

60 g. flormelis

100 g. blødt smør

100 g. smeltet mørk chokolade

Pynt:

2 dl. Piskefløde pisket til skum

revet chokolade

Æggehviderne piskes meget stive, hvorefter flormelis og kokosmel blandes i. Dejen hældes i en springform, der er foret med bagepapir. Kagen bages på nederste rille i ovnen ved 175˚ i 45 minutter.

Æggeblommerne røres godt med flormelis. Smør og den smeltede chokolade blandes og røres i æggemassen.

Når kagen er afkølet, hældes cremen over og kagen stilles i køleskab i nogle timer.

Inden serveringen pyntes kagen med flødeskum og revet chokolade.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar