Drømmekage

Til en bradepande

Kage: Drømmekage
350 g. sukker
5 æg
80 g. margarine
3½ dl. letmælk
450 g. mel
3 tsk. bagepulver
2 tsk. vanillesukker
Fyld:
150 g. margarine
350 g. brun farin
150 g. kokosmel
½ dl. letmælk

Sukker og æg piskes skummende. Margarinen smeltes og blandes med mælken.
Mel, bagepulver og vanillesukker sigtes og røres forsigtigt i æggesnapsen.
Til sidst hældes mælkeblandingen forsigtigt i dejen.
Dejen hældes i en bradepande (ca. 25×35 cm.) beklædt med bagepapir og bages ca. 20 minutter ved 170°C.
Fyldet smeltes sammen i en gryde.
Når kagen er bagt fordeles fyldet straks på kagen, hvorefter kagen bages videre i ca. 5 minutter ved 170°C.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar